Wednesday, May 26, 2010

Philips introduceert 3D-kijken zonder bril

PURMEREND – De dag dat de consument in de huiskamer 3D gaat kijken is aankomende. In 2008 wil Philips met consumentenschermen op de markt komen die zowel om te schakelen zijn van het huidige 2D-kijken als naar het 3D zonder bril. Het moet dan zelfs mogelijk zijn om realtime beelden om te zetten naar 3D.

Het beeld voor de nabije toekomst werd duidelijk gemaakt tijdens de presentatie van een nieuw 3D lcd-scherm van Philips waar je zonder speciale bril 3D kunt ervaren. Vooralsnog is het scherm alleen bedoeld voor de zakelijke markt. De consument zal er eerst kennis meemaken in winkelcentra, in architectonische omgevingen en de entertainmentindustrie, denken Philips en de distributeur voor de Benelux, Pro Systems in Purmerend.

Tijdens de CeBIT-beurs in het Duitse Hannover toonde Philips al het 42-inch 3D WOW-scherm. Dankzij de ‘out-of-screen-ervaring’ lijkt het volgens Philips alsof objecten vóór het scherm zweven. Het 42-inch 3D WOW-scherm is het tweede Philips-product op basis van WOWvx-technologie.

http://3dreadytv.nl/philips-introduceert-3d-kijken-zonder-bril

No comments: