Wednesday, May 26, 2010

Samsung phone SCH-W960 in 3D mét zonder bril



2010, mei 10 - Met de aankondiging van Samsung's SCH-W960 telefoon voor de thuismarkt in Korea lijkt het perfecte 3D scherm weer dichterbij te komen, na alle marketing lawaai over de driedimensionale schermen van 100cm en groter van Sony, Panasonic, LG en als één der eersten Samsung zelf die het voorlopig allen met een speciale bril zullen moeten doen.

Maar deze 3D SCH-W960 moet het driedimensionale effect ook zonder speciale bril kunnen brengen, en dat is toch waar we uiteindelijk allemaal op zitten te wachten. Al bekend van FujiFilm die vorig jaar al een camera, viewing optie en printssysteem introduceerde zou toch snel een aantal andere firma's (net als onlangs Sharp) voor die volgens alle berichten gewenste driedim toepassingen nu eens echt kleur moeten bekennen. En dan nog liefst natuurlijk vóórdat die niet echt comfortabele speciale brillen per ongeluk de publiciteit rond het 3D fenomeen straks de verkeerde (historische) kant opduwen van eerdere te vroeg gelanceerde gimmicks.

http://www.digezine.nl/digezine/index.php?option=com_content&view=article&id=2663:samsung-phones-ook-in-3d-met-&catid=31:mobile-reviews&Itemid=46

No comments: